Voor op kantoor

Wonderlijk Woud op kantoor

Toen wij nog studeerden begrepen wij heel goed dat onze medestudenten op hun studentenkamers plastic orchideeën hadden staan. Heel soms hadden ze wel een echte plant, maar die kan je verwaarlozen!

Maar wat wij echt niet begrijpen is dat op de kantoren van de meest chique bedrijven dezelfde categorie planten staat: plastic of verwaarloosd! Daarmee maak je toch geen indruk op je klanten..! Wonderlijk Woud kan jou helpen dat image op te krikken: stijlvol, trendy en levend groen maar makkelijk in onderhoud! Zelfs na je vakantie staat het groen op kantoor er nog mooi bij. Bovendien is Wonderlijk Woud duurzaam: we gebruiken veel gerecycled en/of tweedehands glas en het gaat lang mee. In plaats van elke week bloemen in de vuilnisbak te storten en wel 26 bosjes bloemen per half jaar verbruikt, kun je ook één Wonderlijk Woud kopen!

Wil jij je klanten laten zien dat je je studententijd voorbij bent? Kies dan voor Wonderlijk Woud.

Wilt u graag één of meerdere Wonderlijk Woud ecosystemen bij jou op kantoor, maar heb je geen idee waar of hoeveel je er neer wilt zetten?

Wij komen graag bij jouw op kantoor om de beste plekken te vinden, het juiste Wonderlijk Woud uit te zoeken en naar je wensen te luisteren. Wij kunnen aan de hand hiervan opzoek gaan naar mooie flessen die je werkomgeving laten sprankelen!

Neem gerust en vrijblijvend met ons contact op.

Bestel of vraag aan

Ieder Wonderlijk Woud is uniek. Bestel gelijk in onze shop of laat er één of meerdere op maat maken.
Bekijk al onze producten